Если Вы не зарегистрированы, необходимо пройти Регистрацию
Вы указали неправильный логин или пароль.
Запомнить
флорик Доброго всім дня! Вперше пишу на Вашому форумі Хотів би отримати від Вас допомогу в правильному облаштуванні свого майбутнього зеленого куточку, який буде знаходитися в дальному куті від північної сторони вікна, біля 5м. Темнувато, так, але... все ж надіюсь з Вашою допомогою щось придумати. Куточок буде облаштований приблизно такий, як показано тут: https://www.youtube.com/watch?v=VQpck83yVrY&list=PLg3c03caUG-bgyzL71Onj20S41xA-X4Po&index=3&t=6s розмірами десь 0.8х1,1м. Також буде водоспад невеличкий. Основне питання, це мабуть пісвітка. Хотів би використати так же само як і на відео - дві лампи, проте які - не знаю. Денного світла мабуть точно ні) Чи потрібно додаткове освітлення крім тих ламп, оскільки на відео куточок знаходиться біля вікна? Бюджет на освітлення біля 500грн. Чи можна вкластися в таку суму? З рослин буду мати - хлорофітум, бегонія, сциндапсус, папороть, драцена(але вже трохи височенька, тому ще не знаю чи буде вам там), спатифілум, хотів би пристроїти - аспарагус Шпренгера, фікуси Бенджамін і\або Наташа, Робуста. Також маю хемідорею, мандарини вирощені з кісточки, але схиляюсь до думки, що їм там буде не добре. Дещо ще можу докупити, якщо щось порадите) Набір рослин також хотів би вирішити з Вашою допомогою. Последний раз редактировалось,29 июня 2019г. 13:15
Присоединяйтесь и следите за нашими обновлениями!
Расскажите о нас всем!