Форумы Всё о садовых растениях и цветах Общая тема Садова хімія від Z Solutions – мій досвід...
Быстрый переход
05 декабря 2024, 16:56
Привіт, друзі! Хочу поділитися своїми враженнями від використання садової хімії компанії Z Solutions. Це нова марка, і я вперше вирішив спробувати їхні засоби для догляду за рослинами на своїй ділянці. Скажу чесно, спочатку був налаштований скептично, але результати приємно здивували.

У мене на ділянці є трохи всього: і фруктові дерева, і клумби з квітами, і навіть невеликий город. Тому випробувати садову хімію було де. Почну з того, що мене найбільше порадувало – добриво для дерев Z-Grow Universal. Минулого року мої яблуні та груші давали доволі скромний врожай, хоч я й намагався їх підживлювати іншими засобами. Але цього сезону, після використання Z-Grow Universal, я помітив реальний результат: листя стало більш зеленим і здоровим, а плоди – більшими та соковитішими. До того ж, розчин дуже легко готується – розвів у воді, обробив дерева, і все.

Для квітів на клумбах взяв добриво Z-Flor Bloom. У мене ростуть троянди, хости і лілії, і вони не завжди радують цвітінням. Але після двох обробок цього добрива троянди розквітли так, що навіть сусідка зайшла запитати, чим я їх підживлюю. Дуже зручно, що добриво підходить для різних видів квітів і не потребує складного дозування.

Окремо хочу розказати про засіб від шкідників – Z-Protect Insect Stop. У нас із цим завжди була проблема: попелиці, кліщі, які тільки вороги не намагались зіпсувати мої зусилля. Цього року я вирішив спробувати цей засіб, і мушу сказати, що він працює! Після обробки попелиця на деревах просто зникла за кілька днів. Плюс у складі немає сильних токсичних речовин, тому можна не боятися за домашніх тварин. Єдиний нюанс – потрібно ретельно дотримуватися інструкції, щоб засіб дійсно подіяв.

Ще один засіб, який вартий уваги, – це фунгіцид Z-Guard Shield. Я використав його на трояндах і дерев'янистих півоніях, які почали хворіти через вологе літо. Листя покривалося плямами, і я вже думав, що їх не врятувати. Але після обробки Z-Guard Shield ситуація значно покращилася – плями зникли, а рослини виглядають здоровими.
Враження від продукції загалом дуже хороші. Навіть попри те, що Z Solutions – новий бренд, їхня продукція показує себе гідно. Засоби прості у використанні, результат помітний, і ціни прийнятні. З мінусів, мабуть, тільки те, що деякі упаковки могли б бути більш зручними, але це вже дрібниці.

Отже, моя оцінка – 9/10. Якщо ви шукаєте якісну хімію для свого саду, раджу спробувати. Буду радий почути ваші відгуки, якщо хтось також користувався їхньою продукцією. Діліться досвідом!

цитата

05 декабря 2024, 20:06
Ластовенко
Привіт, друзі! Хочу поділитися своїми враженнями від використання садової хімії компанії Z Solutions. Це нова марка, і я вперше вирішив спробувати їхні засоби для догляду за рослинами на своїй ділянці. Скажу чесно, спочатку був налаштований скептично, але результати приємно здивували.....

Якщо дійсно є компанії Z Solutions, яка випускає засоби захисту рослин, то від Вас досить грамотна реклама ( не порушує правил форуму)!

Намагався найти відомості про фірму у ГУГЛі, який знає геть ВСЕ, але ... по запиту
" садова хімія компанії Z Solutions" гугл  "видає" лише ДЕСЯТКИ посилань на таке : "Шахрайській call-центр компанії Z-Solutions злочинними шляхами виманюють гроші в українців...." Not so
Може напишете ДЕ і КОЛИ  зареєстрована дана фірма ( без активних посилань, які згідно правил розглядаються як пряма реклама, яка дозволяється ЛИШЕ за умов , про які можна прочитати ТУТ: http://www.vashsad.ua/advertising/ )

цитата

Наверх

Опции форума
Порядок отображения:
Общая статистика
Статистика форума
Присутствуют на сайте: 3, Зарегистрированных: 0
Нет
Темы: 60, Сообщений: 76834, Пользователи: 19024
Приветствуем нового пользователя, Ластовенко
Есть новые сообщеня Нет новых сообщений Форум закрыт