Если Вы не зарегистрированы, необходимо пройти Регистрацию
Вы указали неправильный логин или пароль.
Запомнить
Царёва Викладач Наталія Зінчук м.Київ, НЦ Данко)
Михалыч Царёва Дякую Вам за відповідь! Так, я маю намір відвідати цей садовий центр (викладач на курсах ландшафтного дизайну також радив саме ВАШ САД) При звернені до СЦ Ваш сад можете посилатись і на мене - київського дендролога, модератора форуму порталу ВАШ САД. Хто добго там працює, мене добре знають. Неодноразову був з лекціями в них. Цікаво - а викладач на курсах ландшафтного дизайну в Одесі це Саша чи Юля, чи хтось інший?
Царёва Дякую Вам за відповідь! Так, я маю намір відвідати цей садовий центр (викладач на курсах ландшафтного дизайну також радив саме ВАШ САД)
Царёва Здравствуйте, уважаемые знатоки! Подскажите начинающему ландшафтному дизайнеру, возможные нюансы по использованию купрессоципариса Лейланда......
Михалыч Царёва Здравствуйте, уважаемые знатоки! Подскажите начинающему ландшафтному дизайнеру, возможные нюансы по использованию купрессоципариса Лейланда.... Для умов Одеси купрессоципарис Лейланда для живоплоту - відмінний варіант, якщо грунти не дуже лужні ( Рн не більше 8). Я б рекомендував брати не великі по розміру рослини , не більше 1.5 м, відстань між рослинами при посадці 0.6 - 0.8 метра. Доречі, де Ви плануєте придбати посадковий матеріал? Я б радив садовий центр ВАШ САД ( Одеса, Французький бульвар , 85). Там толковий агроном - пані Галя , яка дасть більш детальні рекомендації щодо правильної посадки з урахуваням конкретних умов вашої ділянки.
Царёва Здравствуйте, уважаемые знатоки! Подскажите начинающему ландшафтному дизайнеру, возможные нюансы по использованию купрессоципариса Лейланда....
Присоединяйтесь и следите за нашими обновлениями!
Расскажите о нас всем!